Annonce 1

Startskuddet er gået til samarbejdet om at udvikle Tarifmodel 3

Annonce 15

Energinet, Dansk Energi og DENFO holdt i dag første møde om den kommende tarifmodel, der skal indfases i 2020.

Den nuværende Tarifmodel 2.0 får  formodentlig ikke nogen opgradering, der bliver ikke en version 2.1 eller 2.2. Den bliver skrottet, og der kommer en ny model, som alle – elselskaber, netselskaber, myndighederne og forbrugerne – får indflydelse på.

Andre møder holdes i den kommende tid, med Energinet for bordenden, således at alle parter får mulighed for at melde sig ind i arbejdet.

DENFO vil aktivt sørge for, at forbrugernes stemme bliver hørt i alle trin i processen.

Vi beder om samarbejde og klarhed, kostægte priser og smart grid venlige tariffer. Vi vil arbejde for en model, hvor forbrugerne har klare incitamenter til at flytte deres elforbrug og gennemføre energibesparelser, til fordel for nettet, men også til fordel for egen pengepung.

Annonce 16