Annonce 1

Fantastisk start for DENFO på folkemødets første dag

Annonce 15

En fantastisk start på folkemødet her på Bornholm. Vi fik hilst på Energieminister, Lars Christian Lilleholt, hans håndtrykket var lidt slapt, men det er måske også forståeligt, da DENFO jo har  politianmeldt ham.

Vi var på Forsyningens telt med emnet: Kan man udlicetere ansvaret for grøn energi, ordstyren undlod bevidst at lytte til spørgsmål fra tilhørerne, typisk for et styret event, det er jo ikke lige det der skulle være meningen med et “folkemøde” hvor man egentlig skulle høre meninger fra befolkningen, men det er typisk for et Djøf styret arrangement.

Men i Energibyerne med emnet: “Styr lige din energi” der kom vi til orde, en super god ordstyrer og et åbent panel som lyttede og kom med mange positive tilkendegivelser, især var Anna Louise Henrichsen fra Danfoss meget objektiv og forstod os som forbruger med vores synspunkter om gennemskuelighed.

Der blev delt rigtig mange flyers ud under denne seance.

Superpositiv afslutning på dagen.

Vi er klar til endnu en dag i kampen for forbrugernes rettigheder.

Der var mange som viste stor interesse for DENFO’s virke som forbrugernes vagthund.

Annonce 16