Annonce 1

Erhvervsliv står bag 2017-trækplaster

Annonce 15

Fra Jyllands Posten

Miljø: Virksomheder, der arbejder med bæredygtighed, vil vise, hvad de har at byde på.

En verdensudstilling om bæredygtighed skal være et ekstra trækplaster, når Aarhus i 2017 er europæisk kulturhovedstad. Første skridt mod at gøre udstillingen til en realitet bliver taget på onsdag til konferencen ”CSR & Bæredygtighed”.

»Vi vil lave et udstillingsvindue, der viser, hvad vores region formår inden for bæredygtige løsninger. Vi kalder det en verdensudstilling. Det skal forstås sådan, at vi gerne vil have verden til at komme og se, hvad vi kan. Vi vil bygge en platform, der også fremadrettet kan fungere som en international branding,« siger regionsdirektør i Danske Bank Allan Aagaard.

Initiativtagerne har ikke taget stilling til, hvilken form verdensudstillingen skal have. Det bliver bl.a. op til de virksomheder, der viser interesse for projektet.

Læs artiklen her

Annonce 16