Annonce 1

Nye energiafgifter, tak, siger Lars Aagaard, Dansk Energi

Annonce 15

Fra Dansk Energi:

Dansk Energi efterlyser nye og moderne energiafgifter. Det var et af hovedtemaerne, da Lars Aagaard, der er administrerende direktør i Dansk Energi, gæstede radioprogrammet Cordua og Steno, som i påsken satte fokus på dansk energipolitik.

Generationer af danskere er opdraget til at huske at slukke lyset for ikke at bruge for meget strøm. Engang gjorde man det for at spare penge, og i dag er det tilsyneladende hensynet til klimaet, der gør sig gældende. Men det er en misforståelse, mener Dansk Energi, der påpeger, at den grønne strøm er løsningen på verdens klimaudfordringer, og at det bør afspejle sig i vores energiafgifter.

– Markedsprisen på strøm er rekordlav, men omkring 60 procent af danskernes elregning er moms og afgifter. Det giver ganske enkelt ingen mening, når nu el er det våben, vi vinder klimakampen med, siger Lars Aagaard til Cordua og Steno.

Læs artiklen her

Du skal 31 minutter ind i programmet for at høre Lars Aagaards udtagelse.
Hør hele interviewet med Lars Aagaard i Cordua og Steno på Radio 24syv

Annonce 16