Annonce 1

Solcelleejere har mistet tilliden til minister

Annonce 15

Sidste uge lavede klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt en kovending i sagen om ekstraregninger til solcelleejere. Men Foreningen af Danske Solcelleejere har fortsat mistillid til ministeren.

 

Først var det uden for ministerens indflydelse, men pludselig kunne han godt gøre noget alligevel.

I sidste uge bøjede klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt (V) sig for kritik fra solcelleejerne, der ønskede ministerens indgriben i en planlagt omstrukturering af energiudregninger, der betød store ekstraudgifter til solcelleejerne.

Men solcelleejerne har mistet tilliden til ministeren. Det mener Michael Hvitfeldt, formand for Foreningen af Danske Solcelleejere, i hvert fald.

»Tilliden til Lars Christian Lilleholt er ikke-eksisterende. Han skal virkelig arbejde hårdt for, at solcelleejerne stoler på ham igen,« siger Michael Hvitfeldt.

Sagen begyndte, da det statsejede Energinet.dk fremlagde et forslag, der indebar en ny måde at afregne strømforbrug på. Forslaget skulle træde i kraft i 2018 og ville betyde, at 82.000 solcelleejere ville få en ekstraregning på 25 mio. kr.

Læs artiklen her

Annonce 16

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.