Annonce 1

De fem førende solcelle producenter kommer alle fra Kina

Annonce 15

Produktionen af ​​solcellepaneler sidder kineserne hård på. De fem førende producenter i verden, kommer alle fra den  kinesiske del, Riget i Midten.  Trina Solar sidder i øjeblikket på tronen for krystallinske modulet.

Den kinesiske producent Trina Solar har i det forløbne år lavet fleste krystallinske solcellemoduler. Trina producerede 7,9 procent af alle krystallinske moduler på verdensplan og fordrevne Yingli Green Energy, fra førstepladsen til andenpladsen.  Dette blev annonceret, af markedet forskere fra Global Data, baseret i London.

Hos Trina steg produktionen fra  ​​33 gigawatt til 44 gigawatt, svarende til en vækst på 33 %. Således at Trina producerede omkring 150 megawatt mere end Yingli Green Energy, siger global data analytiker 

Jinko Solar laver 7,3 procent, derved lander de på en tredjepladsen, Canadisk Solar og Ja Solar  følge efter. Ifølge analytikere, steg solcellemodul med 53 procent og har 5,5 procent markedsandel.  De fem største producenter alle kommer fra Kina, og producerer en tredjedel af modulerne produceret på verdensplan.

Annonce 16

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.