Annonce 1

Solcellepuljen til private blev revet væk

Annonce 15

Ligesom nogle er mere populære end andre, når der skal danses til sodavandsdiskoteket på skolen, var nogle solcellepuljer også mere tiltrækkende end andre, da Energinet.dk 16. marts åbnede for ansøgninger. Puljen til private husstande blev budt op til dans 2.782 gange. Imens måtte puljen til solcellelav varme stolen. Her var slet ingen, der rakte hånden ud.

– Den endelige opgørelse er endnu ikke klar fra Energinet.dk. Men ud fra udmeldingerne vurderer jeg, at hele puljen til private anlæg er brugt. Derimod vil puljen til solcellelaug, lejeboliger og boligforeninger ikke blive brugt fuldt ud. Der skal dog nok komme flere ansøgninger til lejebolig-puljen, mener Søren Rise, chefkonsulent i TEKNIQ.

Læs artiklen her

Annonce 16