Annonce 1

Energi-ingeniører: Vi skal have flere solceller i energiforsyningen

Annonce 15

Hele 78 pct. af de ingeniører, der arbejder med energi og miljø, vil have solcellerne længere frem på banen i det danske energi-miks. Ingeniører kan godt lide solceller, forklarer IDA Energis formand.

Solceller skal have en mere fremtrædende plads i energiforsyningen, mener danske energi-ingeniører.

Det fremgår af en spørgeskemaundersøgelse, som Ingeniøren har foretaget i samarbejde med IDA blandt ingeniører i IDAs to fagtekniske selskaber med energi på programmet, nemlig IDA Energi og IDA Grøn Teknologi.

Hele 78 pct. af de adspurgte har her svaret, at det er vigtigt, meget vigtigt eller altafgørende, at vi får flere solceller i spil for at kunne realisere målet om et Danmark uden fossile brændsler i 2050.

Læs artiklen her

Annonce 16