Annonce 1

Obama-udspil godt nyt for dansk energi-eksport

Annonce 15

Mere effektive kulkraftværker og overgangen til mere klimavenlige energiformer i USA kan blive en guldgrube for danske eksportører af grønne og sorte energi teknologier.

Mandag lancerede præsident Barack Obama et klimaudspil, der indeholder en udfasning af kul og en overgang til mere klimavenlige energiformer, hvilket kan få stor betydning for de danske energivirksomheder, skriver dagbladet Børsen.

Energiplanen står dog overfor en række udfordringer af både politisk og juridisk karakter inden den bliver en realitet, men Anders Stouge, underdirektør i Dansk Energi påpeger at lykkes det Obama at få planen igennem, så er det godt nyt for de danske energivirksomheder – både de sorte og de grønne.

Læs artikel her

Annonce 16