Annonce 1

Nyt koncept lover forbrugere gratis strøm i Danmark

Annonce 15

Fra Energi Supply:

Gaia Solar og SustainSolutions klar med banebrydende samarbejdsaftale

En ny samarbejdsaftale mellem Gaia Solar og SustainSolutions skal give kunderne gratis, bæredygtig strøm.

De to firmaer har sammen udviklet et koncept, som gør det muligt at tilbyde kunden fuldt finansierede solcelleløsninger. Det kan lade sig gøre, da det solcelleanlæg, som kunden modtager, tilbagebetales via en andel i anlæggets energiproduktion. Kunden skal med andre ord ikke have penge op af lommen til indkøb og etablering:

– Vi forærer løsningen til kunden mod at få andel i energibesparelse. Derfor er vi dybt afhængige af, at de løsninger, vi leverer, er tænkt godt sammen og har en høj kvalitet. Da vi allerede arbejder med at optimere energiforbruget, er det nærliggende for os også at inddrage energiproduktion og tilbyde vores kunder en solcelleløsning. Derfor er vi rigtig glade for at kunne lancere et nyt koncept i samarbejde med en stærk spiller som Gaia Solar”, siger direktør Christian Niepoort fra SustainSolutions.

Læs artiklen her

Annonce 16