Annonce 1

Regeringens sørgelig behandling af danske borgere på solcelleområdet

Annonce 15

Vi ser igen at regeringen haste (/HOVSA) behandler et indgreb på solcelleområdet.

Foreningen af Danske Solcelleejere syntes det er ærgerligt, at vi igen ser regeringen laver indgreb på solcelleområdet.

Der har ellers lige været udbud på solcelleområdet, hvor der opføres solcelleanlæg med et fast tillæg til markedsprisen på kun 12,89 øre/kWh mod Kriegers Flak hvor udbudsprisen ligger på 37,20 øre.

Der hastebehandles i dag for at lukke for 1600 MW solcelleenergi, denne mængde solcelleenergi vil over 20 år koste 8.617,50 kr. pr. KWh, hvor i mod Kriegers Flak får en tillæg for periode på kun 12 år koster 18.600 kr. pr KWh i PSO

Vi har nu igennem de sidste 4 år jævnligt set ændringer på solcelleområdet, så tror solcelleejerene ikke det er ved, at være på tide vi får sat regeringen på plads. Så solcellebranchen og -ejeres rettigheder i samfundet også bliver respekteret på lige for med vindmøllebranchens.

Det har ind til nu kostet solcellebranchen i tusindvis af mistede arbejdspladser i solcellebranchen og konkurser. Dertil kommer de omkostninger som forbrugerne har pga. regeringens start-stop politik gennem de seneste år, med hertil følgende konkurser, egen betaling af reparationer m.v.

Det er dem som i sidste ende er kommet til at betale for erstatninger, reparationer, konkurser. Alt dette er bestemt ikke samfundsøkonomisk på den lange bane, så derfor vil vi nu bede regeringen m.v. om at lave en lovgivning uden alle disse start- stop løsninger og lave en løsning, hvor alle vedvarende energi former får samme tillæg pr. KWh.

Alle disse ændringer har kun været til skade for forbrugerne økonomisk og det har også fra forbrugernes side været til skade for tilliden til politikerne.

Støt op om Foreningen af Danske Solcelleejere med dit MEDLEMSKAB, så vi kan vise at “VI STÅR SAMMEN” fordi
SAMMEN ER VI STÆRKEST.

Foreningen af Danske Solcelleejere kan på den måde også i fremtiden være med til sikre og varetage solcelleejerenes fælles interesser, problemer i forhold til myndigheder, elselskaber og producenter m.v.
Tilmeld dig her i dag, så er du med til i fremtiden for solcelleejerene.

Annonce 16