Annonce 1

Solcelleformand Michael Hvitfeldt vinder armlægning med energiministeren

Annonce 15

Fra Finans:

Michael Hvitfeldt, formand for Foreningen af Danske Solcelleejere

Det statsejede Energinet har haft planer om at ændre afregningen for strøm, hvilket ville give landets 82.000 solcelleejere ekstra udgifter. Foreningen af Danske Solcelleejere, med formand Michael Hvitfeldt i spidsen, har været i oprør over, hvad de oplever som et klokkerent brud på et politisk løfte om ikke at ændre på afregningsreglerne. Først mente klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt (V) ikke, at han kunne gøre noget ved sagen, men efter massive protester fra solcelleejerne vendte ministeren i denne uge på en tallerken og bad om at få »alternative modeller på bordet«.

Se hele artiklen her

Annonce 16