Annonce 1

Solcellepuljer sikrer milliardomsætning

Annonce 15

Omsætningen i installationsbranchen vil stige med over en milliard kroner i år, fordi der igen kommer gang i solcellemarkedet. Sådan lyder vurderingen fra Tekniq.

Efter næsten to et halvt års ventetid kom der i starten af februar en afklaring på reglerne for støtte til solcelleejere i Danmark. Dermed kan de installationsvirksomheder, der beskæftiger sig med solceller, se frem til, at der langt om længe kommer gang i markedet i løbet af 2015.

Ifølge Søren Rise, der er chefkonsulent i Tekniq, er det en anseelig meromsætning, som solcellemarkedet vil generere i 2015. Han vurderer, at branchens omsætning vil blive hævet med ”et godt stykke over en milliard kroner” som følge af de solcelleinstallationer, der vil blive igangsat i år.

Læs artiklen her

Annonce 16