Annonce 1

Solcellegigant i frit fald: 125 mia. kr. tabt på 24 minutter

Annonce 15

Aktien var i frit fald i 24 minutter, inden handlen blev suspenderet. Myndighederne undersøger nu, om kursen har været manipuleret. Dermed vakler en af Kinas største og mest lovende virksomheder. Det samme gør landets rigeste mand.

Det var påfaldende, at en af Kinas rigeste mænd, Li Hejun, onsdag udeblev fra generalforsamlingen i Hanergy Thin Film Power Group Ltd.

Li Hejun er bestyrelsesformand og storaktionær i Hanergy, som han selv har stiftet. Alligevel fandt han ikke tid til at deltage i selskabets årsmøde, som fandt sted på en dag, hvor selskabets aktie styrtdykkede med 48 pct. i løbet af 24 dramatiske minutter. Da handlen med aktien blev suspenderet, var selskabet blevet 125 mia. kr. mindre værd.

Læs artiklen her.

 

Annonce 16