Annonce 1

Vigtig information om nye regler for støtte til solceller, husstandsvindmøller mv.

Annonce 15

I fremtiden kan du kun få støtte til el produktion fra solceller, husstandsvindmøller mv., hvis du har fået et tilsagn om mulighed for pristillæg fra Energinet.dk, inden du går i gang med dit projekt. Folketingsvalget medfører dog et vakuum.

​Hvis du overvejer at købe et nyt solcelleanlæg, en husstandsvindmølle, et biogasanlæg, en stirlingmotor eller andre særlige anlæg med biomasse som energikilde, så er her vigtig information, du skal være opmærksom på:

 

Fra 1. juli 2015 kan du som kommende ny anlægsejer kun få pristillæg til dit anlæg – altså støtte til den strøm, dit anlæg producerer – hvis du har søgt og fået tilsagn om muligheden for pristillæg af Energinet.dk, inden du påbegynder dit projekt, det vil f.eks. sige, inden du har indgået en endelig aftale om køb af dit anlæg. Læs mere under “fakta-boksen” til højre eller i Retsinformation.
Reglerne ligner som udgangspunkt reglerne om solcellepuljer, der allerede i dag er gældende for kommende private solcelleejere, lejeboliger, solcellelav mv.

Læs artiklen her

 

Annonce 16