Annonce 1

Danskere køber engelsk solpark for 175 mio. kr.

Annonce 15

Nordic Solar Energy A/S har netop afsluttet købet af en 13,1 MW stor solpark i England. Selskabets femte solpark øger værdien af aktiverne til næsten en halv mia. kr. og den samlede portefølje af solenergiproduktion mere end fordobles til i alt 24,3 MW.

Mens der er uro og panik på aktiemarkederne i Europa, har en dansk solfond fundet en sikker vej til stabile afkast. Selskabet Nordic Solar Energy A/S ejer og driver solcelleanlæg i Tyskland, Spanien, Italien og Belgien og har netop landet selskabets største investering i endnu en stor solpark. Der er tale om en 175 mio. kroners stor investering i ’Folly Farm solpark’ tæt ved London i England. Solparken yder 13,1 MW og vil give en god, fast tarif i 20 år.

Læs artikel her

 

Annonce 16