Annonce 1

Tusindvis af håndværkere giver kunderne en ny garanti

Annonce 15

Tre store arbejdsgiverforeninger står fra i morgen sammen om en ny garantiordning.

Arbejdsgiverne, Dansk Håndværk og Kristelig Arbejdsgiverforening har hidtil haft individuelle garantiordninger, men fra 1. oktober slås de sammen under et nyt navn: ”Håndværkergaranti”.

– Vi vil skabe en ordning, som enhver forbruger kender, og derfor vælger håndværker ud fra. Samtidig har vi set en mulighed for at dække stort set alle fagområder, så kunderne kan få udført arbejde med garantidækning uanset om de skal have fat i en VVS’er, en tømrer, en murer eller en anden af de mange hundrede specialister, der vil være dækket af Håndværkergarantien, siger Jani Lykke Methmann, direktør i Arbejdsgiverne.

Når de tre organisationer går sammen, er det samtidig et ønske om at få en slagkraftig markedsføring af tilbuddet. Med fælles navn og logo er intentionen at sikre den gennemslagskraft, som virksomhederne har brug for i deres markedsføring.

For at du trygt kan vise din håndværker tillid, yder Håndværkergaranti garanti for veludført arbejde. Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 100.000 kroner. Også hvis virksomheden, der arbejder for dig, måtte gå konkurs.

Kilde: Building Supply
Læs artikel her
Læs mere om garantien her

Annonce 16