Annonce 1

Dansk Solcelleforening: All I want for christmas …

Annonce 15

Fra Energi Supply

Dansk Solcelleforening afholdt torsdag konference om solcellernes rolle i fremtidens VE-forsyning. Her luftede foreningen fem ønsker til de politiske rammer for solceller i Danmark.

Landstingssalen på Christiansborg dannede torsdag rammen om en solcellekonference, hvor branchen og politikere debatterede solcellers rolle i fremtidens VE-forsyning. Der var bred enighed om, at der er behov for langsigtede rammer for solceller, og at solceller bør spille en større rolle i den fremtidige VE-forsyning for at skabe en fornuftig balance i vores energinet.

– Vi ønskede at sætte solceller på dagsordenen og få en debat om muligheder og udfordringer i de nuværende forhold. Fra Dansk Solcelleforenings side havde vi blandt andet fem ønsker til de politiske rammer, som vi gerne ville fremlægge for politikerne forud for debatten, fortæller Flemming Vejby Kristensen, formand for Dansk Solcelleforening og erhvervschef i EnergiMidt.

Læs artiklen her

Annonce 16