Annonce 1

Gå grøn for at redde verden, og verdensøkonomien siger OECD

Annonce 15

Fra Solardaily:

9. november 2015 opfordrede OECD nationerne til, at intensivere miljø investeringer for ikke kun, at afværge katastrofale klimaforandringer men også for, at give verdensøkonomien et tiltrængt løft, som Kina kæmper for at afbalancere sin økonomi.

Med et krise FN-topmøde i Paris senere i denne måned, sigtes der mod at få en aftale om nedskæringer i drivhusgasemissionerne nok til at begrænse stigningen i de globale temperaturer til et sikkert niveau, sagde OECD og handling kunne også støtte den globale økonomi.

“Bekæmpelse af klimaændringerne er afgørende for langsigtet økonomisk bæredygtighed og sund vækst,” sagde OECDS cheføkonom, Catherine Mann, i en erklæring, der ledsager kroppens seneste opdatering på de globale økonomiske udsigter.

Læs artiklen her

Annonce 16