Annonce 1

Godt for konkurrencen med en simplere elregning

Annonce 15

Fra Dansk Energi

El kundernes regning bliver fremover mere simpel. Det har Dansk Energi været med til at sikre via et samarbejde med Energitilsynet.

Når danske el kunder fremover får deres regning, vil den bestå af langt færre poster og være langt mere overskuelig. Det er konsekvensen af et samarbejde mellem Energitilsynet, Dansk Energi og andre parter.

– Vi har længe været opmærksomme på den svære elregning med alt for mange informationer. Derfor er vi glade for, at kunderne nu har udsigt til en mere simpel elregning siger Thomas Krogh, afdelingschef i Dansk Energi.

Han lægger vægt på, at der med de ændrede krav er fundet en god balance mellem en langt mere simpel regning uden at gå på kompromis med gennemsigtigheden.

Læs artiklen her

Annonce 16