Annonce 1

Første solcellebasseret fly for børn

Annonce 15

Fra Gizmag

Volta Flyer er lavet til at undervise børn om soldrevne fly

Om de har krydser den engelske kanal, gennemkører Alperne, eller forsøge at flyve rundt om i verden, har soldrevne fly været i nyhederne en masse i år. Mens flyet er sikkert fascinerende og inspirerende, er der ingen måde, at de fleste af nogensinde ville være i stand til at give en… eller er der?  Du ville  kunne få en Volta Flyer soldrevne fly for kun omkring 280 Kr. hos Toylabs

Volta Flyer er verdens første soldrevne flyvemaskine videnskabs-projekt for børn! Sættet indeholder alle de præfabrikerede dele og komponenter, der er nødvendige for at bygge din helt egen sol fly. Volta Flyer kan samles i så lidt som 20 minutter uden specialværktøj eller lim.

Volta Flyer har et  vingefang på 41.9 cm og er blevet udviklet af teamet hos ToyLabs, der også har lavet Volta Racer.

Læs artiklen her

Annonce 16