Annonce 1

Nødvendigt med fokus på et rigere Danmark

Annonce 15

Fra Dansk Energi:

Regeringen har i dag præsenteret et landdistriktsudspil, der indeholder en række vækstinitiativer, som skal komme yderområder til gode, og sikre sammenhæng og udvikling i landdistrikterne. Dansk Energi tager godt imod udspillet og mener, det er klogt af regeringen at give en håndsrækning til de mange uundværlige danske erhverv, der ligger udenfor landets store byer. Men peger på, at der ved at rykke PSO-betalingen helt væk fra elregningen kan skabes yderligere vækstmuligheder i hele Danmark.

Alene i energisektoren er langt størstedelen af de arbejdspladser, der hjælper med at levere strøm i kontakten 99,997 procent af tiden, placeret ude i landet og langt væk fra hovedstaden. Det samme gælder produktionen til energiteknologi, og derfor er Dansk Energi positiv overfor dagens udspil, men påpeger, at Folketinget har en mulighed for at kunne løfte rammevilkår for alle erhvervsvirksomheder fra landbrug til industri i hele landet.

Læs artiklen her

Annonce 16