Annonce 1

Udbud skal gøre vedvarende energi billigere

Annonce 15

Fra Dansk Energi:

Der var trængsel og stor diskussionslyst, da Dansk Energi tirsdag eftermiddag tog hul på sin debatrække Giv Energien Videre om udfordringerne for fremtidens energipolitik.

Diskussionslysten var stor og lokalet fyldt, da Dansk Energi tirsdag eftermiddag tog hul på serien af dialog møder i debatrækken Giv Energien Videre. Emnet var energibesparelser, og hvordan vi bruger energien rigtigt efter 2020 i et energisystem, der er domineret af grøn energi.

– Energibesparelser medfører ikke nødvendigvis reduceret brug af fossil energi og CO2-reduktioner. Det gør de, hvis det er en fossil brændselskilde, der spares på, men i et el- og fjernvarmesystem, hvor 84 procent af energien vil være grøn i 2020, skal vi vurdere økonomien i energibesparelser i sammenhæng med økonomien forbundet med øget udbygning med vedvarende energi, sagde analysechef i Dansk Energi Peter Meibom.

Læs artiklen her

Annonce 16