Annonce 1

Debatmøde med EU-konkurrence kommissær, Margrethe Vestager i Aarhus

Annonce 15

Vi havde i dag den fornøjelse at være til debat møde med:

EU-konkurrence kommissær, Margrethe Vestager
Direktør for Vindmølleindustrien, Jan Hylleberg,
Dansk Fjernvarmes Vicedirektør Kim Behnke
Vedvarende Energis energipolitiske ekspert Gunnar Boye Olesen,
Kontorchef Marie Louise Hede, Energistyrelsen

Debatmøde15012016

Margrethe Vestager holdt oplæg om aktuelle konkurrencespørgsmål for vedvarende energi, som Europa Kommissionen arbejde med og om hendes roller og arbejde med dem. Hvordan vurderer Kommissionen at vi kan sikre den nødvendige udbygning med vedvarende energi til omstillingen væk fra fossil energi? Hvad betyder i den sammenhæng EU’s begrænsninger for energiafgifter, for PSO og for ordninger til fremme af VE?

DSC_1524

Oplæg fra kontorchef Marie Louise Hede, Energistyrelsen om Energistyrelsens overvejelser for hvordan afregningsregler og støtte til vindkraft og solceller fremover udformes med overholdelse af de aktuelle EU-regler.

 

Annonce 16