Annonce 1

Kina og USA handelstvist driver polysilicium priserne op

Annonce 15

Fra Solar Daily

Den igangværende handelstvist mellem Kina og USA  påvirke fortsat fremstillingen af ​​polysilicium, som anvendes i solcelle (PV) moduler i begge lande.  Et kapløb i Kina for at installere projekter inden fristen for Feed in tarif (FIT) udløber 30. juni, 2016 er den primære årsag til at polysilicium priserne er stigende.

Amerikanske polysilicium producenter har mistet en væsentlige adgangen til Kina,  som har den største industriproduktion af solcellemoduler (PV) i verden .  Denne situation skaber alvorlige økonomiske vanskeligheder for mange USA-baserede virksomheder, der ikke kan drage fordel af den stærke polysilicium efterspørgsel og seneste prisstigning i Kina.

Læs artiklen her

Annonce 16