Annonce 1

For femte gang – stop nu hovsa-lovgivningen om solceller

Annonce 15

Leder på ing.dk

‘Det er på tide at finde bedre modeller til at støtte den grønne energi. Sker det ikke, tør vi godt spå, at politikerne kommer til at hive i nødbremsen igen og igen.’

Sådan skrev vi på lederplads for tre år siden. Daværende klimaminister Martin Lidegaard (R) fik en næse, fordi han ikke i tide stoppede drænet af statskassen, da første solcelleboom rullede over parcelhustagene.

Siden er politikerne igen og igen taget på sengen af prisfald og elendig lovgivning, som tilsammen har gjort det attraktivt at sætte solceller op på steder og med tilskud, der ikke har været politisk opbakning til.

Lederen her er derfor den femte på fire år, som taler dunder mod et forfejlet og visionsløst politisk regime. Det har forvandlet en af verdens største succeser inden for grøn teknologi – billiggørelsen af solceller – til dansk fiasko.

Læs artiklen her

 

Annonce 16