Annonce 1

Solen kan snart være jordens billigste energikilde

Annonce 15

Fra Finans.dk:

En ellers skeptisk ekspert har tilsyneladende set lyset og spår solen til at være fremtidens billigste energikilde.

Professor i anvendt fysik og offentlig politik på Harvard University, David Keith, havde længe tvivlet på solenergis potentiale for at konkurrere på prisen sammenlignet med andre energiformer.

Men den seneste udvikling har ændret hans holdning til den stik modsatte. Det fremgår af et essay af professoren, der nu ser mulighed for, at solenergi kan blive den billigste energikilde på jorden, skriver Bloomberg News.

»Jeg tog fejl. Mest af alt fordi det fundamentale grundlag for solenergi har ændret sig. Man kan nu bygge systemer på jordens mest solbelagte lokaliteter og få strøm utrolig billigt,« skriver David Keith i sit essay ifølge Bloomberg News.

Læs artiklen her

Annonce 16