Annonce 1

På et spørgsmål om overblikket over El forbrug efter 1. april.

Annonce 15

Fra Energinet

Danske Solcelleejere har i dag modtaget følgende svar fra energinet

Alle forbrugere kan i udgangspunktet se deres forbrug på eloverblik.dk. En løsning som stilles til rådighed for alle landets elleverandører. Derudover giver flere af landets elleverandører via deres egen hjemmeside adgang til kunde- og forbrugsdata for egne kunder. Det er korrekt, at det efter 1/4 er sket en forringelse ift. at mange netvirksomheder indtil dette tidspunkt servicerede kunderne med gode hjemmesider, apps mv.

Til dette kan jeg imidlertid kun sige, at lige som Energinet.dk arbejder på en forbedret visning af data på Eloverblik.dk arbejder landets elleverandør formentlig også på på højtryk for at servicere egne kunder på bedst mulig vis. Jeg kan derfor ikke give dig et eksakt tidspunkt, blot konstatere at der arbejdes efter bedste evne på at løse problemet.

 

Annonce 16