Annonce 1

Tesla vil integrer solceller, energilagring og elbilen, som en enhed i parcelhuset.

Annonce 15

Teslas topchef Elon Musk lancer  her en række nye designs for solceller, der ligner almindelige tagsten og som skal få solceller, energilagring og elbilen til at gå op i en højere enhed på parcelhuset.

Deltag i verdens overgang til bæredygtig energi. Powerwall 2 er et batteri til hjem og mindre virksomheder, der gemmer solens energi og leverer ren, pålidelig elektricitet, når solen ikke skinner. Kombineres Powerwall, sol og en elbil kan det skabe en nul-emissions livsstil. Solen giver mere end nok energi i blot en time til at levere vores planets energibehov for et helt år.

Hustagenes beliggenhed gør de er optimale til, at de i fremtiden vil kunne være en del af husets arkitektur og derved kan det installers til en forholds lav pris.

Der vil i Danmark blive en stor efter spøgelse på arkitektonisk solceller i fremtiden, da solceller med 0.9 KWp pr. 6 M² beboelses. Det vil derfor indgår som en del af byggeriet, for at overholde energirammen, som ser ud til at blive på 20,0 kWh pr.m2/år i byggereglementet 2020.

Vi ser her under Teslas svar på hvad der kommer til at ske i fremtiden.

Annonce 16