Annonce 1

Solcelleanlæg kan blive dyre for statskassen

Annonce 15

Fra Installatør:

Solcelleanlæg med tilsluttede batterier vil snart brede sig i danske hjem, mener energieksperter. Og det kan ende med at koste staten mange penge.

Et solcelleanlæg kombineret med et batteri er en løsning, flere og flere danskere viser interesse for. Det såkaldte hybridanlæg, eller kombianlæg, bygger stadig på ny teknologi, men udvikler sig hele tiden og vil snart blive udbredt, mener flere eksperter. Hvis det sker, kan det ende med at koste staten dyrt, skriver Berlingske Business.

En almindelig, dansk husstand betaler hvert år cirka 4.000 kroner i afgifter på strøm. Sidste år resulterede det i indtægter til staten på over 11 milliarder kroner. Der er ikke afgift på strøm, man selv producerer, og derfor kan det blive en løsning, der bliver populær før beregnet.

Læs artiklen her

Annonce 16