Annonce 1

iTM ENERGY ROOF med solceller, varme og køling i et panel.

Annonce 15

Fra Ritzau

Med grøn energi vil bygningselement ”iTM Energy Roof ” fremover kunne gøre boliger mere selvforsynende både med strøm, varme og køling og samtidig erstatte det eksisterende tag. Med det højeffektive iTM tag vil oliefyr, gasfyr eller aircondition anlæg blive overflødig gjort.

Det nye tag ´iTM Energy´

Den danske virksomhed RACELLs revolutionerende nyt produkt ”iTM” der står for et “ all-in-one Integrated multifunctional Triple power Module”. iTM udgør selve tagbeklædningen – et selvbærende bygningselement med indbyggede solceller, solfanger og energiabsorber – i et og samme element. Arkitektonisk set er solcellerne skjult bag en ensartet overflade, der farvesættes efter kundens ønske.

Læs mere her

Annonce 16