Annonce 1

Dansk solcelleinvestor klar til nye markeder uden for Europa

Annonce 15

Fra Energi Watch:

Den danske solcelleinvestor Obton vil flytte investeringerne ud over det europæiske kontinent. Det sker samtidig med, at Obton sigter mod at tredoble kapaciteten over de næste 2-4 år, i takt med at institutionelle investorer også har fået mod på at investere sammen med Obton. I første omgang har en test-tur til USA dog taget en uventet drejning.

Den danske vindmølle- og solcelleinvestor, Obton, der via omkring 2000 især private danske investorer efterhånden har skudt 7 mia. kr. i solcelleprojekter i flere europæiske lande, retter nu sigtet mod nye markeder som Canada og USA. Desuden følger Obton med i udviklingen i emerging markets lande som Brasilien, Mexico, Chile og Indien, hvor der i øjeblikket opføres mange solcelleprojekter.

Læs artiklen her

Annonce 16