Annonce 1

Carrizozo solcelleprojekt i New Mexico underskriver rekord-lav kontrakt for distribueret solenergi

Ilostration

Annonce 15

Fra Solar Daily

Byggeri er påbegyndt på et 3 megawatt (MW) solcelle projekt i New Mexico. de vil sælge deres produktion til under 0,28 kr. pr. kWh. En pris Rocky Mountain Institute (RMI) mener er den lavest anmeldte kontrakt for distribueret solceller energi i USA

Otero County Electric Cooperative, Inc. (OCEC) modtager output fra Carrizozo-projektet, som vil blive udviklet og ejet af Chicago-baserede SoCore Energy, LLC, en af ​​landets førende udviklere og operatører af kommerciel og distribueret solcelleenergi og energilagring. RMI gav projektanalyse og støttede til den konkurrencedygtige indkøbsproces.

Projektet, der har en 25-årig købsaftale til fast pris, den forventes at komme online i marts 2018. OCEC dækkede omkostningerne til jord og vil modtage de vedvarende energikreditter fra projektet som en del af købsaftale. Projektet, der ligger i Lincoln County. Den modtager ikke statsskattelettelser eller tilskud.

Kilde

Annonce 16