Annonce 1

10. Grunde til at kontrolere Solcelleanlæggene

Annonce 15

10. Grunde til at kontrolere Solcelleanlæggene

Sikker drift af solcelleanlæggets installationer under både normale og fejltilstande er en væsentlig overvejelse i systemdesign for at sikre, at de rette energi output og sikkerhedsniveauet er opnået. Når du er i drift, er det vigtigt at sikre, at de langsigtede resultater af systemet ikke er kompromitteret af sub-standard installation eller dårlig vedligeholdelse. I den forbindelse er der nogle vigtige solcellesystem funktioner, der er afhængige af tilstrækkelige og passende elektrisk afprøvning og inspektion, der udføres på en regelmæssig basis. Vi har udviklet en speciel info grafik, som fremhæve 10 grunde elektrisk test og inspektion af solcelleanlæg installationer er en grundlæggende forudsætning for systemets sikkerhed og ydeevne.

PV installation infografik

Copyright Danske Solcelleejere

For hele artiklen besøg www.seawardsolar.com/blog

… solcelle i brand påvirker Sainsbury supermarked  

En artikel i den britisk avis, Birmingham Mail, beskrev, hvordan handlende og ansatte i en Sainsbury supermarked måtte opgive deres vogne og evakuere butikken, da en brand brød ud i solcelleanlægget på bygningens tagterrasse. Den artikel sagde, at en brand startede i to solpaneler på taget af butikken, som var installeret for lidt over et år siden. Den lokale redningsberedskabs kommandant sagde: “Vi havde et opkald, hvor solcellepanelerne var i brand på taget og vi blev nød til at evakuer 500 kunder og 100 medarbejdere.
“Vi fik adgang til taget både indefra og udefra og fandt en brand i de solpaneler og elektriske installationer, som vi slukkede ved brug kuldioxid og tørt pulver. Vi derefter sørgede vi for at installationen var sikkert indtil installatøren kom. “Han sagde, at lyn ikke var mistænksom og menes at have startet i en elektrisk fejl i en af de paneler og dens tilhørende kabler. Den blis blev slukket i 10 minutter, og i supermarkedet, som ikke blev beskadiget kunne genåbne snart bagefter.
Hele historien på http://www.birminghammail.co.uk

Annonce 16