Annonce 1

Fælles solcelleanlæg kan få flere penge for deres strøm

Annonce 15

Som led i den grønne omstilling til vedvarende energi får solcellelaug i år mulighed for en højere afregning fra solceller. En pulje på 15 MW er øremærket fællesanlæg og solcellelaug, som kan søges fra den 16. Marts klokken 10 og frem til den 31. Maj. Det forhøjede pristillæg gives efter først-til-mølle princippet – så det er om at søge så hurtigt, som muligt.

Solcellelaug med planer om etablering af solcelleanlæg kan få del af puljen, hvis aftalen er betinget af opnåelse af tilsagn efter puljen. Anlægget skal så være etableret inden for to år fra tilsagn om forhøjet pristillæg er givet – ellers bortfalder muligheden.

Læs artiklen her

Annonce 16

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.