Annonce 1

USA og Japan står på næsten halvdelen af solcelle inverter markedet

Annonce 15

USA og Japan, de vil forblive de to PV inverter markeder, med en årlige indtægt over $1 milliard i 2015 og 2016. IHS forudsiger at de globale PV inverter indtægter i 2015 og 2016 kombineret vil nå 13,2 milliarder dollars, og at Japan og USA vil tegne sig for henholdsvis 25% og 21%, af dette. Den globale PV inverter leverandør her været under pres i de seneste år, af intens pristryk forårsaget af mindre efterspørgslen, over kapacitet og en overflod af nytilkomne.

Som et resultat, er de globale leverandører meget fokuseret på, at opbygge en stærk position på disse to vigtige markeder. Trods Kina er det største marked i opførsel volumen, lave priser og ekstremt udfordrende forretningsbetingelser, har det gjort at der er lavere fokus for globale leverandører, på dette marked, som tegner sig for kun 14 procent i 2015 og 2016 i den globale indtægtsmæssige sammenligning.

Japan blev det største PV inverter markedet på indtægter i 2013, og forventes, at forblive der indtil mindst 2018. Markedet voksede med over 140 procent i 2013, med en attraktivt told. Som resulterede i en enorm acceleration af privatkundemarkedet og indvarslingen af en GW-skala markedet for kommercielle og nytte skala systemer.

Selv om den enorme efterspørgsel har gjort, at Japan har set og høje priser end forventet, har gjort det meget attraktivt for internationale leverandører, at komme ind. Det har været domineret af indenlandske leverandører på grund af en stærk præference for lokale produkter og komplekse certificeringskrav.

De samlede leverancer for de tre største leverandører, Omron, Tabuchi og TMEIC steg med 60 procent i de første 3 kvartaler i 2014, sammenlignet med den samme periode i 2013, og tegnede sig for over halvdelen af samlede leverancer til Japan.

Men nogle af vestlige leverandører såsom Schneider Electric og ABB er begyndt, at båret frugterne af deres investeringer på markedet. Deres position, som store globale virksomheder har gjort at deres leverancer til Japan er vokset betydeligt gennem 2014. Til dato har de primært været fokuseret på at fragte store centrale invertere for det blomstrende markedets.

USA, som var det eneste marked der overstiger 1 milliard dollars i årlige indtægter inden for de sidste tre år, har også lagt fokus på de fleste leverandører, som har viste sig langt mere tilgængelig end Japan. En robust utility-skala pipeline, og stærke incitamenter og finansieringsmodeller i bolig- og erhvervsejendomme sektoren har resulteret i USA levere robuste år-til-år vækst, mens mange andre markeder har vist sig for at være yderst ustabil.

Det store antal europæiske og asiatiske leverandører, der har bosætter sig i USA har ført til, at leverandøren base udvikles løbende. Især to japanske leverandører dukkede op blandt de ti største leverandører i USA, baseret på indtægter inden for de første 9 måneder af 2014, TMEIC og Yaskawa (via sin erhvervelse af Solectria). Israel baseret Solaredge har også haft en betydelig forbedring i sin leverancer og var den femte største leverandør i den pågældende periode, i høj grad hjulpet af sin leveringsaftale med SolarCity.

Annonce 16

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.