Annonce 1

Det vil koste 100 milliarder om året at gøre Danmark fossilfri

Annonce 15

Politikerne har undladt at regne på, hvad det vil koste at slippe af med kul, olie og gas. Den kritiserer den liberale tænketank Cepos, som anslår, at regningen bliver rystende høj.

Danmark skal være uafhængig af fossile brændstoffer, når kalenderen skriver 2050. Men de politiske ambitioner kommer med en høj pris for samfundet, argumenterer den liberale tænketank Cepos.I et nyt notat anslår tænketanken, at det samfundsøkonomiske tab kan ramme 100 milliarder kroner om året, hvis de grønne mål skal indfries. Den regning skal prioriteres, lyder det fra analysechef i Cepos Otto Brøns-Petersen, der står bag beregningerne. Til sammenligning har regeringen i finansloven for 2015 regnet med udgifter for staten på 707 milliarder kroner.

Læs artiklen her

Annonce 16

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.