Annonce 1

Danske elpriser lavere end tyske og engelske

Annonce 15

Nye tal viser, at danske virksomheder har lavere elpriser end de fleste af deres konkurrenter i EU – blandt andet lavere end hos vigtige konkurrence markeder som Tyskland og England.

Danske virksomheder har konkurrencedygtige elpriser sammenlignet med EU-gennemsnittet. Det viser helt nye tal fra 1. halvår af 2014 udarbejdet af Energistyrelsen. Tallene gælder både for store og små virksomheder og er inklusiv afgifter og PSO.

”Mange kritikkere har frygtet, at Danmarks satsning på vedvarende energi giver skyhøje elpriser for de danske virksomheder. Men det er langtfra tilfældet. Tværtimod har Danmarks fremsynede energipolitik og vores el-handel med Norge, Sverige og Nordtyskland sikret både billig og grøn strøm til danske virksomheder” siger klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen.

Læs artiklen her

Annonce 16