Annonce 1

Dansk Energi: Tekniq har ret – nye solcelle-tariffer er gammeldags

Annonce 15

Chefkonsulent erkender, at de foreslåede nettariffer for solcelleanlæg ikke passer til det fremtidige intelligente elnet. Dansk Energi lover at gå i gang med at udarbejde nye principper for tarifferne.

Brancheforeningen Tekniqs kritik af principperne i de nye solcelle-nettariffer rammer plet hos Dansk Energi, som står bag forslaget til de nye tariffer.

Chefkonsulent Torben Møller Pedersen fra Dansk Energi siger ligeud, at Søren Rise fra Tekniq bestemt har en pointe:

»Det er det maksimale effekt-træk, der belaster et elnet, og ikke kWh-forbruget, og det afspejler de foreslåede tariffer med tidsdifferentiering kun delvis. Derfor vil vi gå i gang med at kigge på en anden tarifering,« lover han.

Læs artiklen her

Annonce 16