Annonce 1

Dansk solenergi-branche jubler over Hillary Clinton

Annonce 15

En halv milliard nye solpaneler og vedvarende energi i alle amerikanske hjem. Det er, hvad den amerikanske præsidentkandidat Hillary Clinton har lovet de amerikanske vælgere, hvis hun bliver præsident.

En melding, der vækker stor begejstring i den danske branche for solenergi.

– Det her er en god nyhed for mit selskab. Jeg kan sagtens flytte en stor del af mit selskab derover og oprette en filial derovre, siger ejer og direktør hos Dansk Solenergi A/S Anders Ztorm og fortsætter:

– Vi har ekspertisen, og vi vil helt sikkert kunne sælge nogle anlæg, så vi må undersøge, om vi kan sælge nok til, at det kan betale sig at oprette en filial i USA. Men hvis der skal mange anlæg op som Hillary Clinton siger, så bør der være et marked for os, siger Anders Ztorm.

Formand: Det vil flytte markedet
Formand for Dansk Solcelleforening Flemming Kristensen fortæller ligeledes, at han er glad for nyheden.

Læs artiklen her

Annonce 16