Annonce 1

Hybrid Solar Cell Konverterer både lys og varme fra solens stråler til elektricitet

Annonce 15

Fra Solar Thermal Magazine

Forskere har udviklet en ny hybrid solcelle, der udnytter det fulde spektrum af solens stråler ved at parre en solcelle med polymerfilm. The films convert the light that goes unused by the solar cell into heat and then converts the heat into electricity. Filmene konvertere lys, der går ubrugt ved solcellen til varme og derefter omdanner varmen til elektricitet. They report on their device, which produces a voltage more than five times higher than other hybrid systems, in the journal ACS Nano . De rapporterer på deres enhed, som producerer en spænding mere end fem gange højere end andre hybride systemer, i tidsskriftet ACS Nano.

Læs artiklen her

Annonce 16