Annonce 1

Test af solcellepanelerne uden de skal nedtages.

Annonce 15

 

 

 

 

Fra Suncycle

Suncycle præsentede på Intersolar 2015 en ny service udbud til undersøgelse (EL) monteret moduler.

suncycle
© Suncycle

Den nye måleteknologi Suncycle CTU Flexel, udviklet i fællesskab med en førende tysk forskningsinstitut, der for første gang gør det muligt for EL-målinger, selv i dagslys i de almindelige arbejdstider. Med CTU Flexel vil fejl, som mikrocraks og brud, potentielle induceret nedbrydning (PID), hot spots og andre skader modulskader, blive anerkendt effektivt. Udstyret har høj opløsning kamera og giver Suncycle CTU Flexel knivskarpe resultater på laboratoriet niveau. Den er velegnet til alle standard modul geometrier og vejer mindre end 15 kg.
Disse egenskaber sikrer høj fleksibilitet og nem betjening, pålidelighed Målingen, fremskynder arbejdsprocessen, hvilket dermed sikre reducerede omkostninger.

Afmontering-fri målinger i dagslys kan bookes  fra Suncycle i hele Europa.

Original tekst her

Annonce 16