Annonce 1

Audi H-Tron Quattro på Hydrogen

Annonce 15

Fra Designboom.com:

audi-h-tron-quattro
North American store international udstilling  bil show (NAIAS) 2016 i Detroit, Har Audi taget et afgørende stort skridt i afsløringen af AUDI H-tron Quattro, deres nye bil concept på Hydrogen. De viser deres vej mod fremtiden for mobilitet. enten med rent batteridrevne drev, plug-in hybrid, forbrænding motoren eller brint brændselsceller.

AUDI forsker i alle alternative drevteknologier og vil tilbyde skræddersyede løsninger til sine kunder i hele verden med modellen AUDI H-tron Quattro.  AUDI kombineret en højeffektive brændselscelle for at opnå en effekt op til 110 kW med et kraftfuldt batteri kan give et midlertidigt løft af 100 kW. imponerende, bilen kan være fuldt tanket op med brint i omkring fire minutter, og klar til at køre op til 600 kilometer.

AUDI ‘H-tron Quattro’ accelererer fra nul til 100 km/h i mindre end syv sekunder og en topfart 200 km/h.

Læs mere her

Flere billeder af AUDI H-tron Quattro
AUDI Danmark

 

Annonce 16