Annonce 1

Kontakt Energinet.dk, hvis du får dobbeltstøtte

Annonce 15

Fra Energinet:

Får du støtte til dit solcelleanlæg eller din husstandsvindmølle, og har du samtidigt fået håndværkerfradrag fra Bolig Jobordningen, skal du kontakte Energinet.dk. Det er i strid med reglerne at modtage støtte flere gange.

Hvis du både får støtte til dit solcelleanlæg eller din husstandsvindmølle og samtidigt har fået håndværkerfradrag fra Bolig Jobordningen til at sætte anlægget op, skal du kontakte Energinet.dk. Det er i strid med reglerne at modtage støtte flere gange.

Det offentliggjorde Energistyrelsen i en pressemeddelelse om pristillæg til solceller og husstandsvindmøller den 13. maj 2016.

Dobbeltstøtte skal betales tilbage
Dobbeltstøtte skal betales tilbage. Kravet gælder for alle de anlæg, der har modtaget pristillæg siden den 20. november 2012 eller vil modtage pristillæg fremover.

Har en anlægsejer modtaget både pristillæg og anden støtte (f.eks. fradrag efter Bolig Jobordningen), er anlægsejeren forpligtet til at kontakte Energinet.dk for nærmere vejledning om, hvordan pristillægget eller den anden modtagne støtte kan reguleres/tilbagebetales.

Læs artiklen her

Annonce 16