Annonce 1

Ekstra regning for solceller i 2017

Annonce 15

Fra Bolius:

Energinet.dk har lavet ny måde at opgøre solcelleejerenes brug af højspændingsnettet på, og det giver solcelleejere en årlig ekstraregning fra 2017. Danske Solcelleejere er klar til retssag.

Solcelleejere får fra 1. januar 2017 en ekstra udgift på 300-400 kr. om året, hvis Energitilsynet godkender en ny måde at udregne deres brug af højspændingsnettet.

Tidligere har solcelleejere kun betalt for nettobrugen af højspændingsnettet, der i nogle tilfælde kan blive til ganske få kilowatttimer på årsbasis. Fremover skal solcelleejerne også betale for brugen af højspændingsnettet, når de trækker strøm til deres husstand.

Danske Solcelleejere: Vi skal ikke betale

Elforsyningsloven pålægger energiselskaberne at sætte prisen “efter rimelige, objektive og ikke-diskriminerende kriterier” i forhold til omkostningerne. Det er ikke sket her, siger Michael Hvitfeldt, formand for Danske Solcelleejere, der er stærk modstander af de nye ekstraomkostninger og mener, at Energinet.dk ikke har dokumentation for, at prisstigningen er berettiget.

– Energinet.dk har ikke noget at gøre med solcelleejernes strøm, for vores strøm kommer aldrig op i højspændingsnettet og der er ingen dokumentation for, at vores strøm kommer op i højspændingsnettet, siger Michael Hvitfeldt.

Læs hele artiklen her

Vi håber her at solcelleejerene vil bakke foreningen op vi vores forså på at bremse den fortsatte strøm af afgifter der er kon´mmet de seneste 4 år.

Michael Hvitfeldt
Danske Solcceleejere

 

Annonce 16