Annonce 1

Til lagering af den overskydende elektricitet fra solcellerne, som varmt vand

Annonce 15

Den er designet til at lagrer den overskydende elektricitet fra solcellerne, som varmt vand. Den kan senere levere varmt vand efter behov. Der er ikke behov for en vandtank eller nogen el-patron. Den fungerer også perfekt med en Kombikedler eller varmtvandsbeholder (gas, olie, LPG eller elektrisk).

Fordi den er lille passer og til væg montering (med tilbehørssæt), gulv-montering, i et skab, i garagen, eller hvor end du vil.

Der er ingen anden solcelle drevet, kompakt varmt vandsystemet, der er kompatibelt med en kombination kedel, som Sunamp PV. Den er typisk forbundet til et 4 kW solcelleanlæg, kunne spare op til 2700 – 3000 om året fra dit hjem energiregninger.

Denne løsning til varmt vand fra overskydende solcelle elektricitet, ville blive ellers eksporteres til elnettet uden større økonomisk afkast.

Kilde

Annonce 16