Annonce 1

Mindst 97000 solcelleejere betaler prisen igen for regeringens forfejlede politik

Annonce 15

Regeringen har ændret PSO-Ordningen, PSO-afgiften gradvist bliver afskaffet frem mod 2022 Din elregning bliver mindre – til gengæld stiger skatten

Alle partierne undtagen Alternativet og Enhedslisten har været med til indgåelsen af aftalen

Se udsendelse om det på TV2 her

Mindst 97000 danske solcelleejere tages igen ved røven af de danske politikere . De danske solcelleejere blev d. 6 og 8 november 2012 i et brev fra det danske Klima og Energiministeriet og Energistyrelsen lovet friholdelse for Elafgift, PSO, nettarif m.v. og moms. Dette står skrevet i de 2 Faktaark som blev udsendt fra ministeriet d. 6 – 8 november 202.

Faktaark 1_06-11-2012

Faktaark 2_08-12-2012

Vi har tidligere set, at der er kommet nettariffer m.v. trods den lovede friholdelse i faktaark 1 – 2 og nu kommer så fjernelsen  PSO-Ordningen som igen giver en stigning til de Danske Solcelleejere og efterfølgende en udvanding af de lovede forrentninger af vores anlæg.

Stigningen set ud til at blive på fjernelsen af den grønne Check

  • Den grønne check går til personer med indtægter under 392.567 kr. om året. For de laveste indtægter har checken i dag en maksimal værdi af 950 kr. om året.

Bundskatten skal for alle danskere gradvist stige over de næste år, så den i 2025 er steget med 0.09.Indtast din/ familiens samlede Indkomst for af se hvad du kommer til at betale!Dette må efter hånden kunne give stof til efterretning for de danske Solcelleejere om. at vi ikke betragtes som noget særligt fra vores regering, selv om vi repræsentere over 97000 husstande i Danmark.

Dette bør give de danske solcelleejere stof til efterretning, hvornår skrues der igen på vores udgifter.

Kun sammen kan vi forhindre af forholdene bliver ringere og ringere.

Sammen er vi STÆRKEST.

Dette bør jo give stof for danske solcelleejere om at vi ikke kan stå som enlige ejere, men har behov for, at organisere os i en forening som kan og vil varetage ejerenes tarv.

Læs også disse artikler
PSO ændring vil kun være med til at øge forbruget på bekostning af miljøet.

Annonce 16