Annonce 1

Ekspert: Grøn energi er nu en bedre investering end fossile brændsler – og sol fører an

Annonce 15

Fra Ingeniøren

Langtidsudsigterne for investeringer i grønne teknologier er i dag gunstigere end nogensinde før. Investeringsspecialister peger på sikkerheden for et stabilt afkast, som er uafhængigt af konjunkturer, som en afgørende faktor.

Det kan ikke blot være sjovere og teknologisk interessant at investere sine pensionsmidler i vedvarende energikilder som solkraft. Det kan også være en rigtig god forretning og give en bedre forrentning af kapitalen end f.eks. investeringer i fossile brændsler – og det brede aktieindeks.

Den internationale investeringsbank Goldman Sachs har allerede set skriften på væggen og målretter frem mod 2025 over 1.000 milliarder kroner til investeringer i miljøvenlig energi – det var opkøbet af danske Dong et eksempel på. Investeringerne sker ikke udelukkende af hensyn til miljøet, men fordi selskabet mener, at vi er kommet til et vendepunkt, hvor investeringer i vedvarende energiløsninger som f.eks. solceller er betydeligt mere attraktive end investeringer i fossile brændsler.

Læs resten af artiklen her

Annonce 16