Annonce 1

Ministeren i kovending – vil nu finde løsning for solcelleejere på årsbasseret nettoafregning

Annonce 15

Vi ser nu at Foreningen af Danske solcelleejeres ihærdige arbejde det seneste år begynder at bære frugt for solcelleejere. Dette ses senest idag i endnu en artiklen fra Jyllands Posten som skriver:


Klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt (V) sender Energinet.dk og embedsmændene tilbage til tegnebrættet i sagen om omdiskuteret ekstraregning til 82.000 solcelleejere.

Klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt (V) bøjer sig for kritik fra solcelleejerne og vil forsøge at slå en streg over omdiskuteret ekstraregning.

For kun en måned siden ville ministeren slet ikke gå ind i sagen, der startede, da det statsejede Energinet.dk foreslog en ny måde at afregne strøm på fra 2018 – og som kunne betyde højere udgifter for op mod 82.000 solcelleejere.

Men højlydt kritik fra bl.a. solcelleejerne får ham nu til at søge »vilkår svarende til, hvad de har i dag.«

»Energinet.dk har foreslået en model, der har ført til kraftig reaktion hos solcelleejerne. Det har jeg registreret mig. Og på den baggrund har jeg bedt Energinet.dk og ministeriet om at få alternative modeller på bordet,« siger Lars Christian Lilleholt.

Læs hele artiklen her

Annonce 16