Annonce 1

Tagmonteret solcelleanlæg med øst / vest orientering.

Annonce 15

Erhvervsejendomme i Storbritannien har gavn af tagmonteret solcelleanlæg med øst / vest orientering.

Installationer med øst / vest orientering Solceller generere omkring 30% mere solenergi end sydvendte er monteret på flade tage af samme størrelse. Dette skyldes lavere hældningsvinkler tillod solcellemoduler skal monteres uden mellemrum mellem rækkerne, betydning gjorde at tag plads udnyttes fuldt ud.

De forestående nedskæringer i tilskud i Storbritannien øge tiltrækningskraft Øst / Vest anlæg i regionen, især for virksomheder, som forbruger solenergi. De genererer på stedet med henblik på at reducere deres løbende el-omkostninger. Monteringsløsninger fra producenten Renusol, som har udviklet FS10-systemet, en skræddersyet stykke udstyr til Øst / Vest installationer, har gjorde at sænker omkostningerne til samling.

Øst / Vest anlæg er endnu ikke er udbredt i England, hvor størstedelen af ​​solcelleanlæg er sydvendte. Når tilskudet er høj, giver denne løsning det bedste afkast.  Men når tilskud til solenergi bliver lavere, vil øst / vest-systemerne ofte vise sig mere attraktivt økonomisk, forklarer Jason McCabe, Teknisk Application Engineer UK & Ireland. ved montering af systemet fra Renusol, som er repræsenteret i hele Europa og USA. Mange virksomheder står over for høje elregninger, som er et resultat af alle deres maskiner, der kører hele dagen lang. Øst / Vest-systemer generere mere Konsekvent i løbet af dagen end sydvendte systemer. Der arbejdes med at dække en stor del af deres energiforbrug med solenergi produceret på deres egne tage. ”Da en kilowatt-time genereret elektricitet på stedet, er general billigere i UK og Irland end indkøbt elektricitet, vil udgifterne til at installere et solcelleanlæg ofte betaler sig selv efter blot et par år. ”

Mens sydvendte sol installationer kræver deres rækker af moduler, så der er en bestemt afstand for at undgå skygger, yderligere er afstand til modulerne så det forårsager yderlig udbyttetab, i Øst / Vest installationer solcellemoduler, kan monteres tættere sammen på tagene ofte ved hældninger på omkring ti grader.. Det betyder, at på et tag på 12 x 30 meter med output peak. (Wp.) på 250 watt, kan der for eksempel være 126 moduler med et output på 31,5 kW ved peak. kWp. monteret Øst / Vest, til modsætning kan der kun 88 moduler med 22 kWp. som Sydvendt. Ved et moduls hele systemet Producerer).  Det årlige udbytte på øst / vest er Ca. 24.000 installation (kWh), hvilket er omkring 30 procent højere end for det sydvendte systemer, som kun skaber omkring 18.000 (kWh) strøm om året.

Da Øst / Vest installationer kræver færre monterings materialer, kan det reducer de direkte omkostninger til installation.  Hvad mere er, jo større systemet, jo lavere installationsomkostninger i almindelighed, fortæller ”Heinz skyld, chef for Application Technology på Renusol”.  Hos Renusol er det lykkedes at reducere installation omkostningen ved videreudvikling af den innovativtet og skinne-montage system FS10 til øst / vest installationer. The modules are simply secured between two foot supports and two crest supports, lessening both the cost of materials and installation time.” To mount the modules, all installers need is a 13 mm combination wrench. Modulerne er simpelthen fastgjort i mellem to støttepunkter og to fod våbenskjold understøtninger, som mindske både omkostninger til materialer og installationen. “For at montere modulerne og alle installationerne brug der kun en 13 mm kombination skruenøgle.  Takket være den ti graders hældningsvinkel, kan den aerodynamisk forbedrede øst / vest monteringssystem er så flade tage med lav egnet til bærende kapacitet.

Da Renusol systemet ikke kræver brug af skinner, kan vandet løbe væk frit, selv om der falder kraftig regn, så der ikke er overbelastning på tag eller tagflade.Så systemet kan i taget uden vanskelighed og monteres rundt om forhindringer, såsom skorstene eller aircondition, m.m.

 

Kilde

Annonce 16